La protecció de dades. Com legalitzar el nostre negoci.

 A Business

Internet i el tema de protecció de dades ha encès un cúmul de confusions i malentesos que amb aquest post us intentarem resoldre i amb la nostra petita intervenció us resoldrem definitivament a l’hora d’actualitzar el nostre fitxer corresponent al registre de protecció de dades.

A Aliart assessorem i aportem les eines necessàries per estar tranquils.

Abans de començar a recollir dades dels teus clients a través del teu negoci, has d’inscriure un fitxer al respecte davant el Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

L’objectiu és notificar-li com recolliràs i tractaràs les dades personals de clients, proveïdors i subscriptors.

Cada organització és diferent i cada tractament de dades de caràcter personal també ho és pel que les accions a emprendre dependran, entre altres coses, de l’origen de les dades, del tipus de dades, de les característiques del tractament i del tipus d’instal·lacions i suports en què es trobin emmagatzemats aquestes dades. No obstant això, a títol merament orientatiu, podem dir que, de manera general, per complir amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) l’empresari ha de tenir en compte els següents aspectes:

La inscripció dels fitxers.
La qualitat de les dades.
El deure d’informació.
El consentiment de l’afectat.
Les dades especialment protegides.
La seguretat de les dades.
El deure de secret.
La comunicació de dades.
L’accés a les dades per compte de tercers.
L’exercici dels drets arc i la transferència internacional de dades.

La nostra experiència en la implementació de sistemes per gestionar dades i recull de dades, incloguen el vídeo vigilància, tenint en compte totes les mesures necessàries.

Si tens dubtes o vols implementar un sistema nou a l’empresa et recomanem abans tinguis en compte tots els aspectes mencionats abans.

Aliart solucions informàtiques, solucions TIC

Publicacions Recents

Comentaris