Un error a WhatsApp filtra quant dorms i amb qui parles

 A Notícies, General

El fet que WhatsApp sigui l’aplicació de missatgeria del moment, fa que estigui en el punt de mira de tots aquells que volen distribuir “malware” de forma ràpida a milions d’usuaris, difondre falsos rumors o d’aquells que busquen qualsevol forat o vulnerabilitat per posar en perill a tots els usuaris. Aquest últim cas és el que acabem deconèixer, ja que ha estat descobert un error intern a WhatsApp que permet saber a qualsevol persona quan fas servir l’aplicació i amb qui estàs en contacte.

La persona que ha descobert aquest error a WhatsApp ha estat l’enginyer Rob Heaton, qui ha demostrat no ha aprofitat aquest error per posar en perill als usuaris, però sí que pot ser aprofitada per altres persones amb males intencions. Gràcies a la vulnerabilitat descoberta per Heaton, l’enginyer ha demostrat com pot saber l’hora en la qual deixem d’usar WhatsApp i el moment en el qual tornem a fer ús de l’aplicació de missatgeria cada dia.

La solució per posar fi a aquest problema sembla que no és gens senzill per part de WhatsApp. Cal dir, que aquest error no només afecta aquesta aplicació, sinó que també és una vulnerabilitat comuna en altres aplicacions de missatgeria com Telegram o Messenger.

Publicacions Recents

Comentaris